چهارشنبه ٠٤ اسفند ١٣٩٥
اخبار

 

- به منظور ارتقاء کیفیت غذای دانشجویی و با نوجه به اینکه طبخ هر وعده غذا در اشپزخانه دانشگاه بالغ بر چند صد پرس می باشد و چنین آماری باعث کاهش کیفیت غذا می شود ،بنابراین برای بالا بردن کیفیت غذا ، نسبت به تبدیل آشپزخانه از سنتی به صنعتی اقدام گردید.

به غیر از صنعتی سازی آشپزخانه ، تقویت زیر ساخت ها ، افزایش نظارت بر پیمانکار تغذیه ، متنوع نمودن منوی غذایی و نظارت روشمند بر پیمانکار و همچنین قراردادتغذیه از برنامه های جدی مدیریت امور دانشجویی و اداره تغذیه می باشد.

- دانشجویان عزیز مقیم خوابگاه ها مجاز به ثبت نام و رزرو جیره فصلی( صبحانه)برای بهار 96 می باشند.ضمناً لیست جیره به خوابگاه ها ارسال شده است.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

 

آغاز ثبت نام جیره فصلی زمستان 95
دانشجویان مقیم خوابگاه از امروز(95/10/6) تا روز جمعه مورخ 95/10/10فرصت دارند تا نسبت به ثبت نام جیره فصلی اقدام نمایند.
دانشجویان مقیم خوابگاه مجاز به ثبت نام جیره فصلی می باشند
 ١٠:٥١ - 1395/10/06 - نظرات : ٠متن کامل >>
بازسازی آشپزخانه دانشگاه
تغییر آشپزخانه از سنتی به صنعتی
جهت رفاه حال دانشجویان گرامی دانشگاه اقدام به صنعتی سازی آشپزخانه دانشگاه را نموده که در شرف اتمام می باشد ، اما تا زمان اتمام بازسازی برای مدت کوتاهی دانشگاه غذای دانشجویان را از دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تهیه می نماید بنابراین دانشجویان لازم است تا همکاری لازم در رزرو به موقع غذا با توجه به اطلاعیه های ارسالی از طریق سایت یاخوابگاه یا پیامک را بنمایند.
 ١٠:٥٤ - 1395/06/31 - نظرات : ٠متن کامل >>
اطلاعات مفید درباره تغذیه
آمار بازدید
 بازدید این صفحه : 1187
 بازدید امروز : 236
 کل بازدید : 219676
 بازدیدکنندگان آنلاين : 21
 زمان بازدید : 0.2028
دانشگاه علوم بهزیستی...معاونت آموزشیمعاونت پژوهشیمعاونت درمان و توانبخشیکتابخانه مرکزیتماس با دانشگاه
Copyright © 2009 U.S.W.R - All rights reserved .University of Social Welfare and Rehabilitation Sciences