صفحه اصلي > مدیریت دانشجویی > اداره تغذیه  > درباره اداره تغذیه  
سه شنبه ٠٤ مهر ١٣٩٦
درباره اداره تغذیه
 

کارکنان این اداره به شرح ذیل می باشند:

 

لامیا رکوعی:        رئیس اداره تغذیه

میثم حسن پور:    کارشناس تغذیه

عباس پشته ای:  اپراتور اتوماسیون تغذیه


شرح فعالیت های اداره تغذيه: 

 

1-   نظارت وكنترل  روزانه برفرايند تهيه، طبخ ،توزيع و بهداشت غذا ، انبارها ، سردخانه ها و تجهيزات مورد استفاده و بهداشت كاركنان  پیمانکار.

2-   نظارت بر کمیت و کیفیت غذای طبخ و توزیع شده.

3-   نظارت بر مدارك سلامت كاركنان و ارجاع موارد مشكوك به بيماري

4-   برنامه ریزی غذایی و انواع جیرع برای دانشگاه وخوابگاه ها بصورت هفتگی

5-   ارائه نظرات مشورتی در زمینه تغذیه ورسيدگي به مسائل ومشكلات تغذيه اي دانشجويان

6- انجام فعالیتهایی نظیر تهیه پوستر ،پمفلت و یا کارگاه های تغذیه به منظور ارتقاءآگاهی تغذیه ای دانشجویان و کارکنان دانشگاه

7-   آموزش بهداشت مواد غذايي به كاركنان سلف سرويس وانجام پي گيري هاي لازم جهت مسائل بهداشتي واحد تغذیه از جمله سمپاشي و

8-   نظارت بر عملکرد پیمانکار تغذیه براجرای هرچه بهتر كارگاه ها و همايش هاي مختلف

9-   انجام فعالیت های مربوط به اتوماسیون تغذیه

10-   بازنگري و تنظيم قرارداد تغذيه وانجام وظايف مربوط به مسئول فني از جمله محاسبه آناليز هاي غذايي و...

 

افزایش تنوع غذایی
ارتقاء برنامه غذایی
مدیریت امور دانشجویی و اداره تغذیه اقداماتی در جهت بهبود و ارتقاء تغذیه دانشگاه بعمل آورده است.
 ١٠:٥٤ - 1395/06/31 - نظرات : ٠متن کامل >>
اطلاعات مفید درباره تغذیه
خانم رکوعی کارشناس مسئول تغذیه دانشگاه : از این پس به صورت دوره ای مطالب جدید تغذیه ای در قسمت بروشورهای آموزشی و تازه های تغذیه در اختیار کاربران گرامی قرار خواهدگرفت.
 ٠٩:١١ - 1393/03/28 - نظرات : ٠متن کامل >>
آمار بازدید
 بازدید این صفحه : 2383
 بازدید امروز : 372
 کل بازدید : 261385
 بازدیدکنندگان آنلاين : 6
 زمان بازدید : 0.15
دانشگاه علوم بهزیستی...معاونت آموزشیمعاونت پژوهشیمعاونت درمان و توانبخشیکتابخانه مرکزیتماس با دانشگاه
Copyright © 2009 U.S.W.R - All rights reserved .University of Social Welfare and Rehabilitation Sciences