شنبه ٠٦ خرداد ١٣٩٦
نظر سنجی
 
فرم نظر سنجی تغذیه
    دانشجوی گرامی  به منظور جمع بندی نظرات شما عزیزان جهت برنامه ریزی بهتر وارتقا سطح کیفی غذا ،خواهشمند است پرسشنامه زير را بدقت تکمیل فرمایید. در ضمن از غذاي پيشنهادي شماونظرات،پيشنهادات وانتقادات  استقبال مي شود . 

 نظر سنجی تغذیه
 جنسیت :زن
مرد
 مقطع تحصیلی :
 نام خوابگاه :
 آیا از فضا و محیط سلف سرویس رضایت دارید؟ :عالی
خوب
متوسط
ضعیف
 آیا از اخلاق و نحوه برخورد پرسنل توزیع غذا رضایت دارید؟ :عالی
خوب
متوسط
ضعیف
 -آیا از بهداشت فردی پرسنل توزیع کننده غذا رضایت دارید؟ :عالی
خوب
متوسط
ضعیف
 آیا از ساعت توزیع غذا در وعده ناهار رضایت دارید؟ :عالی
خوب
متوسط
ضعیف
 آیا از ساعت توزیع غذا در خوابگاه رضایت دارید؟ :عالی
خوب
متوسط
ضعیف
 -آیا از کیفیت غذاهای ارائه شده رضایت دارید؟ :عالی
خوب
متوسط
ضعیف
 آیا از کمیت غذاهای ارائه شده رضایت دارید؟ :عالی
خوب
متوسط
ضعیف
 آیا از برنامه غذایی هفتگی رضایت دارید؟ :عالی
خوب
متوسط
ضعیف
 -آیا ارائه صبحانه به چه صورت ترجیح می دهید. :جیره فصلی( روش کنونی)
جیره روزانه
 اگر پیشنهادیا انتقادی دارید ،ذکر فرمایید. :
آغاز ثبت نام جیره فصلی زمستان 95
دانشجویان مقیم خوابگاه از امروز(95/10/6) تا روز جمعه مورخ 95/10/10فرصت دارند تا نسبت به ثبت نام جیره فصلی اقدام نمایند.
دانشجویان مقیم خوابگاه مجاز به ثبت نام جیره فصلی می باشند
 ١٠:٥١ - 1395/10/06 - نظرات : ٠متن کامل >>
بازسازی آشپزخانه دانشگاه
تغییر آشپزخانه از سنتی به صنعتی
جهت رفاه حال دانشجویان گرامی دانشگاه اقدام به صنعتی سازی آشپزخانه دانشگاه را نموده که در شرف اتمام می باشد ، اما تا زمان اتمام بازسازی برای مدت کوتاهی دانشگاه غذای دانشجویان را از دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تهیه می نماید بنابراین دانشجویان لازم است تا همکاری لازم در رزرو به موقع غذا با توجه به اطلاعیه های ارسالی از طریق سایت یاخوابگاه یا پیامک را بنمایند.
 ١٠:٥٤ - 1395/06/31 - نظرات : ٠متن کامل >>
اطلاعات مفید درباره تغذیه
آمار بازدید
 بازدید این صفحه : 96
 بازدید امروز : 103
 کل بازدید : 236582
 بازدیدکنندگان آنلاين : 4
 زمان بازدید : 0.14
دانشگاه علوم بهزیستی...معاونت آموزشیمعاونت پژوهشیمعاونت درمان و توانبخشیکتابخانه مرکزیتماس با دانشگاه
Copyright © 2009 U.S.W.R - All rights reserved .University of Social Welfare and Rehabilitation Sciences