برنامه روزانه غذایی
درباره اداره تغذیه
اتوماسیون تغذیه
بروشورهاي آموزشي وتازه های تغذیه
کالری مواد غذایی
تماس با ما
صفحه اصلي
>
مدیریت دانشجویی
>
اداره تغذیه
>
نظر سنجی
پنج شنبه ١٦ آبان ١٤٠٤
نظر سنجی
فرم نظر سنجی تغذیه
دانشجوی گرامی
به منظور جمع بندی نظرات شما عزیزان جهت برنامه ریزی بهتر وارتقا سطح کیفی غذا ،خواهشمند است پرسشنامه زير را بدقت تکمیل فرمایید. در ضمن از غذاي پيشنهادي شماونظرات،پيشنهادات وانتقادات
استقبال مي شود .
نظر سنجی تغذیه
جنسیت :
زن
مرد
مقطع تحصیلی :
انتخاب کنيد
کارشناسی
کارشناسی ارشد
دکتری
نام خوابگاه :
انتخاب کنيد
غیر خوابگاهی
خوابگاه حضرت فاطمه
خوابگاه حضرت زینب
خوابگاه حضرت معصومه
خوابگاه امام حسن
خوابگاه امام حسین
آیا از فضا و محیط سلف سرویس رضایت دارید؟ :
عالی
خوب
متوسط
ضعیف
آیا از اخلاق و نحوه برخورد پرسنل توزیع غذا رضایت دارید؟ :
عالی
خوب
متوسط
ضعیف
-آیا از بهداشت فردی پرسنل توزیع کننده غذا رضایت دارید؟ :
عالی
خوب
متوسط
ضعیف
آیا از ساعت توزیع غذا در وعده ناهار رضایت دارید؟ :
عالی
خوب
متوسط
ضعیف
آیا از ساعت توزیع غذا در خوابگاه رضایت دارید؟ :
عالی
خوب
متوسط
ضعیف
-آیا از کیفیت غذاهای ارائه شده رضایت دارید؟ :
عالی
خوب
متوسط
ضعیف
آیا از کمیت غذاهای ارائه شده رضایت دارید؟ :
عالی
خوب
متوسط
ضعیف
آیا از برنامه غذایی هفتگی رضایت دارید؟ :
عالی
خوب
متوسط
ضعیف
-آیا ارائه صبحانه به چه صورت ترجیح می دهید. :
جیره فصلی( روش کنونی)
جیره روزانه
اگر پیشنهادیا انتقادی دارید ،ذکر فرمایید. :
افزایش تنوع غذایی
ارتقاء برنامه غذایی
مدیریت امور دانشجویی و اداره تغذیه اقداماتی در جهت بهبود و ارتقاء تغذیه دانشگاه بعمل آورده است.
١٠:٥٤
- 1396/06/31
- نظرات : ٠
متن کامل >>
اطلاعات مفید درباره تغذیه
خانم رکوعی کارشناس مسئول تغذیه دانشگاه : از این پس به صورت دوره ای مطالب جدید تغذیه ای در قسمت بروشورهای آموزشی و تازه های تغذیه در اختیار کاربران گرامی قرار خواهدگرفت.
٠٩:١١
- 1393/03/28
- نظرات : ٠
متن کامل >>
آمار بازدید
بازدید این صفحه : 4964
بازدید امروز : 104
کل بازدید : 828407
بازدیدکنندگان آنلاین : 3
زمان بازدید : 3.97
دانشگاه علوم بهزیستی...
معاونت آموزشی
معاونت پژوهشی
معاونت درمان و توانبخشی
کتابخانه مرکزی
تماس با دانشگاه
Copyright © 2009 U.S.W.R - All rights reserved .University of Social Welfare and Rehabilitation Sciences